Disclaimer

 

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van CST-Almere.

Door middel van deze website wil CST-Almere u informeren over haar praktijk en de behandelingen die worden toegepast. De informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. CST-Almere sluit iedere aansprakelijkheid voor de op deze website verstrekte informatie uit.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling door een arts/ medisch specialist of paramedicus. Wij adviseren u dan ook altijd een afspraak te maken met een arts/medisch specialist of paramedicus om te horen welke behandeling voor u geschikt is.

CST-Almere is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan CST-Almere worden beheerd. CST-Almere heeft geen zeggenschap over of enige andere invloed op deze sites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.